Blog

Del
0

P1040333Med gavekort fra ticketmaster var det ikke vanskelig å bestemme seg for å dra på Lillehammer bluesfestival. Nikki Hill var trekkplasteret.

Les mer: Lillehammer Bluesfestival 2018

Del
0

11.11.2017 Nysnø, 3 kuldegrader og stråelnde sol. 

 

 

Del
0

  Høsten 1975 kom et av mine andre favorittband ut med et live-album; Grand Funk. Ikke lett å få tak i for en stort sett blakk 17-åring som måtte handle hos Williams i Sundet. Williams i Sundet hadde som regel ingen ting av det du spurte om, 'men 'vi får den inn til uka'.

Les mer: Ønske oppfylt

Del
0

Første gang jeg hørte Mountain var i Sorø, Danmark. Sorø er vennskapskommune med Eidsvoll, og som 9nde klassinger var vi på besøk i Sorø. Elever og lærere fra Vilberg ungdomsskole skulle være der en uke.

Les mer: Mountain

Del
0

 
Springere har en pels som gjør at den iser ved potene når det er kaldt. Yuba skadet potene på begge bakbeina når han var valp, derfor er jeg nøye med å sette på han sokker når det er påkrevd. Men det er kamp da han gjør seg ganske umedgjørlig.

På med 4 potesokker.

Festes med sportstape. 

Del
0

Fra kommuneskillet Eidsvoll/Hurdal på Minneåsen, går det en blåmerket tursti helt opp til Mistbergtårnet. Ruta går i gammel skog inn til Tasketjern, videre opp Koiedalen og opp til baksida på tårnet.

Les mer: Om skogsdrift

Del
0

En fin dag for litt trening selv om det fremdeles er sauer i skogen. Tok med Yuba til lille Tisjøen. Tenkte å øke vanskelighetsgraden hans, og få han til å hente to dummyer etter tur.

Les mer: Vannapport for viderekomne.